Често Задавани Въпроси

До 14 дни след получаването на поръчката. Трябва всички етикети да бъдат налични и продукта да бъде в безупречно състояние. Свържете се с нас за да можем да ви помогнем, процеса да премине възможно най-бързо и лесно. Ние ще ви върнем заплатената за артикула сума, веднага щом го получим и прегледаме.

ДА! За нас е от изключително значение твоите лични данни да бъдат защитени, когато пазаруваш от нашия онлайн магазин, затова сме вградили най-добрите мерки за защита. Във виртуалното пространство на VANITE Collection можеш да се чувстваш спокоен.

Ние сме директен вносител на облекло, обувки и аксесоари от Италия и в онлайн магазина си можем да си позволим да ви предоставим ексклузивни цени. Търговските центрове имат значително по-високи разходи, тъй като обикновено работят с посредници, покриват наем на търговско помещение и заплати за персонал – именно това е причината да има разлика в цената, необоснована от стойността на артикулите.

Ние изпращаме всички поръчки с опция преглед. Това означава, че още в офиса на куриера ще можете да прегледате поръчания артикул и, ако не отговаря на описанието си, просто да не заплащате за него, а единствено за куриерската услуга.

В допълнение имате възможност да върнете закупения продукт в 14-дневен срок, ако продукта не е използван и не липсват етикети.

Можеш да ни пишеш на имейл адрес info@vanitecollection.com. Ако предпочиташ да поговориш с нас лично по телефона сме на твое разположение на +359 89 491 6959 и +359 89 992 1644 в работни дни между 9 и 18 часа.

VANITE Collection обръща специално внимание на складовите условия – ние складираме продуктите си в проветриви, сухи и чисти помещения.

Ние внасяме само реномирани марки аксесоари, директно от Италия. Можете да разгледате всички брандове, които предлагаме в секция МАРКИ.

Ние внасяме само реномирани марки облекло, директно от Италия. Можете да разгледате всички брандове, които предлагаме в секция МАРКИ.

Ние внасяме само реномирани марки обувки, директно от Италия. Можете да разгледате всички брандове, които предлагаме в секция МАРКИ.

Веднага щом завършите онлайн поръчката си ние ще ви я изпратим чрез спедитор. От понеделник до петък ще получите поръчката си на следващия ден, ако е направена до 12 часа на обяд или след 2 дни, ако е направена след 12 часа. Ако направите поръчка през уикенда или по време на официални празнични дни, ние ще ви я изпратим още на първия работен ден и ще бъде при вас на следващия.

Разбира се! Стига да не сме изпратили вече поръчаните от теб артикули, можеш да се свържеш с нас на +359 89 491 6959 и +359 89 992 1644 или на имейл адрес info@vanitecollection.com и ние ще добавим към първоначалната ти поръчка новите продукти, за да ти спестим втора доставка.

Разбира се. За твое улеснение сме се постарали онлайн пазаруването да бъде възможно най-лесно за теб. Ако имаш допълнителни въпроси ние оставаме на твое разположение на +359 89 491 6959 и +359 89 992 1644 или на имейл адрес: info@vanitecollection.com

VANITE Collection е директен вносител на оригинални маркови облекла, обувки и аксесоари от реномирани и сертифицирани складове в Италия.

Следи нашия бюлетин, защото всяка седмица имаме специални предложения. Харесай и фейсбук страницата ни и ни последвай, за да получаваш първи известия за най-новите ни оферти.

Не. За нас е важно да можем да ти предоставим възможно най-качествената услуга и да гарантираме произхода на продуктите си.

VANITE Collection работи с няколко установили се на пазара куриерски фирми.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !