Маркови дамски жилетки и пуловери

Дамските жилетки са неизменна част от гардероба на всяка жена и подходящи за всички поводи и сезони. А пуловерите са един от най-топлите артикули в женския гардероб. 

Поглези сетивата си с невероятните маркови жилетки и пуловери на VANITE Collection!
Увери се в невероятното качество на нашите маркови дамски жилетки и пуловери още при получаването с опция „преглед“ и опция връщане в 14-дневен срок. 

Като директни вносители на марково дамско и мъжко облекло, дамски обувки, портфейли и чанти и унисекс аксесоари от Италия ние можем да гарантираме за произхода и качеството на дамските ни жилетки и пуловери.


Последвай нашите съвети и ще се радваш на евъргрийн кашмирените си жилетки и пуловери сезони наред. 

На етикета на кашмирената ти жилетка или кашмирен пуловер може да пише „единствено подходяща за химическо почистване“, но в някои случаи внимателното изпиране на ръка може да превърне жилетката или пуловера ти в още по-мека и приятна за носене дреха. Разбира се, нужно е да използваш подходящ перилен препарат за вълнени дрехи. Ако нямаш под ръка такъв препарат подходящо почистващо средство за вълна и кашмир е бебешкия шампоан. За да изцедиш кашмирената си жилетка или пуловер след изпиране не усуквай дрехата, а я натисни надолу или между ръцете си. За допълнително подсушаване можеш да поставиш мократа жилетка или пуловер върху хавлия, като внимаваш да спазиш формата на дрехата и да я оставиш да изсъхне по този начин. 

Когато прибираш кашмирените си жилетки и пуловери в гардероба можеш да ги сгънеш. За да избегнеш неприятна линия по средата на жилетката или пуловера преметни по една трета от всяка страна на дрехата навътре, изглади надолу ръкавите и прегъни по средата надолу. Поставянето на кашмирени жилетки и пуловери на закачалка е силно нежелателно, защото ще се получат издутини на раменете и заради силата на гравитацията цялостната форма на жилетката или пуловера ще се промени. 

Мокрият кашмир изсъхва бавно, понякога може да отнеме няколко дни. За да намалиш времето за съхнене можеш да използваш голяма механична бъркалка за салата, за да изцедиш останалата вода. 


Както и при кашмирените дрехи, така и при вискозните жилетки и пуловери често на етикета пише „единствено подходяща за химическо почистване“. Това се дължи на факта, че вискозните нишки могат да се увредят от прекомерно изстискване и усукване, което се случва в перални с централно центрофугиране. Ако нямаш опит в изпирането на деликатни тъкани и особено, ако жилетката или пуловера ти се състои от повече пластове или смесена тъкан по-добре занеси дрехата си на химическо почистване. 

За неподплатени жилетки и пуловери от 100% вискоза можеш да използваш програмата на пералнята за „пране на ръка“ без центрофуга или да изпереш дрехата си на ръка. И в двата случая използвай хладка вода и щадящ прах за пране. Прането на ръка е достатъчно щадящо за да не увреди вискозните дрехи, но е важно никога да не се изцеждат чрез усукване. 

Сушенето може да се осъществи както и при кашмирените дрехи, чрез внимателно поставяне и запазване формата на жилетката или пуловера върху плътна памучна хавлия. След което е добре да се постави хоризонтално да изсъхне, за да не се разтегли под влиянието на гравитацията. 

Подсигури се, че си поставила вискозната си жилетка или пуловер да съхне в оригиналната и форма, защото, ако не си и има набръчквания те много трудно могат да се отстранят в последствие. 


Когато жилетката или пуловера ти е съставен от няколко материи, например памук, вискоза и еластан е трудно да прецениш дали е удачни да переш дрехата на ръка или не. За да не рискуваш да увредиш марковата си жилетка или пуловер по-добре се довери на добро химическо чистене. 

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !