Маркови дамски якета и тренчове

Подготви се за есента и зимата с оригинално марково яке и/или тренч за една стилна и уникална визия. 

Бъди безупречна всеки един зимен ден и покажи, че знаеш как да се обличаш с най-качествените нови модели якета и тренчове на пазара!
Якето е дреха на която определено и личи качествената изработка и материи. Дамските якета с лош дизайн опъват под мишница и правят вдигането на ръцете трудно, изглеждат изторбени, или пък нямат достатъчно място за бюста.Когато говорим за италиански маркови якета нещата стоят другояче. Дизайна на марковите якета е безупречен, сякаш са изваяни точно по твоето тяло; кройката е майсторска; а материите, от които са изработени марковите якета са с най-високо качество.

Оригинални маркови дамски якета

Ние от VANITE Collection ти предлагаме единствено оригинални маркови дамски якета. Убедени сме в качеството и произхода на всички наши якета, защото сме директни вносители на облекло, обувки и аксесоари от Италия и работим единствено с лицензирани складове на известни модни къщи.Предоставяме ти възможността да се убедиш сама в качествата на нашите маркови дамски якета. Ако якето, което поръчаш от нас не отговаря на описанието винаги можеш лесно и безпроблемно да го върнеш в 14-дневен срок и да получиш обратно парите си.

Стилни маркови дамски якета

Марковите дамски якета идват не само с гаранция за качество, но и за стил. Умелите дизайнери на прочутите италиански модни къщи винаги се грижат облеклото им да бъде изключително стилно и съобразено с последните модни течения.Още повече якето е връхната дреха, която те придружава цял един сезон и показва ясно уникалният ти стил и добър вкус.

Уникални маркови дамски якета

И като заговорихме за това, че дамските якета (за разлика от по-леките дрехи) са облекло, което обикновено носим в продължение на цял един сезон, всеки един ден когато излизаме, е добре да се осигурим, че изпъкваме с нещо различно.Марковите дамски якета от VANITE Collection са с уникални модели, които трудно можете да намерите другаде.

Подходящи както за есента, така и за зимата спортно-елегантните ни дамски якета са удобни, красиви и модни. Черни, бели или в земни цветове марковите спортно-елегантни якета са подходящи както за твоето ежедневие, така и за по-официални събития. Избери своя стил – късо копринено спортно-елегантно яке с колан в нашумелия светло бежов цвят; черно вълнено спортно-елегантно яке с дължина до средата на бедрото за по-студените дни; или закачливо късо сиво яке, наподобяващо сако с кожени елементи.

Италианските модни къщи са всеизвестни с уменията си за безупречна обработка на естествена кожа. Усъвършенствали уменията си векове наред, италианските майстори знаят как добре да обработят естествената кожа, така че тя да остане мека на допир, но издръжлива на износване. Не е лесно да се придаде желаната форма на якетата от естествена кожа, но експертите по обработка, кройка и дизайн на кожени якета (работещи за модните къщи чиито якета ти предлагаме), са усъвършенствали своя занаят. до най-малкия детайл. Не се подвеждай от изобилието от кожени якета на българския пазар. По-голямата част са изработени от нискокачествена изкуствена кожа, която след няколко носения се изхабява, протърква, разкъсва и обезцветява. Може първоначално да не ти изглежда така, но едно марково дамско яке от естествена кожа ще се окаже по-добра инвестиция за теб отколкото едно нискокачествено яке - имитация на кожа.

Маркови дамски якета и тренчове премиум качество

Якето, както и тренча са дрехи на които определено им личи качествената изработка и материи. Дамските якета и тренчове с лош дизайн опъват под мишница и правят вдигането на ръцете трудно, изглеждат изторбени, или пък нямат достатъчно място за бюста.

Когато говорим за италиански маркови якета и тренчове нещата стоят другояче. Дизайна на марковите якета и тренчове е безупречен, сякаш са изваяни точно по твоето тяло; кройката е майсторска; а материите, от които са изработени са с най-високо качество.

Оригинални маркови дамски якета и тренчове

Ние от VANITE Collection ти предлагаме единствено оригинални маркови дамски якета и тренчове. Убедени сме в качеството и произхода на всички наши якета и тренчове, защото сме директни вносители на облекло, обувки и аксесоари от Италия и работим единствено с лицензирани складове на известни модни къщи.

Предоставяме ти възможността да се убедиш сама в качествата на нашите маркови дамски якета и тренчове. Ако връхната дреха, която поръчаш от нас не отговаря на описанието винаги можеш лесно и безпроблемно да я върнеш в 14-дневен срок и да получиш обратно парите си. 

Стилни маркови дамски якета и тренчове

Марковите дамски якета и тренчове идват не само с гаранция за качество, но и за стил. Умелите дизайнери на прочутите италиански модни къщи винаги се грижат облеклото им да бъде изключително стилно и съобразено с последните модни течения.

Още повече якето или тренча е връхната дреха, която те придружава цял един сезон и показва ясно уникалният ти стил и добър вкус.


Уникални маркови дамски якета и тренчове

И като заговорихме за това, че дамските якета и тренчове (за разлика от по-леките дрехи) са облекло, което обикновено носим в продължение на цял един сезон, всеки един ден когато излизаме, е добре да се осигурим, че изпъкваме с нещо различно.

Марковите дамски якета и тренчове от VANITE Collection са с уникални модели, които трудно можете да намерите другаде. 

Спортно-елегантни маркови дамски якета или тренчове

Подходящи както за есента, така и за зимата спортно-елегантните ни дамски якета и тренчове са удобни, красиви и модни. Черни, бели или в земни цветове марковите спортно-елегантни якета са подходящи както за твоето ежедневие, така и за по-официални събития. 

Избери своя стил – късо копринено спортно-елегантно яке с колан в нашумелия светло бежов цвят; черно вълнено спортно-елегантно яке с дължина до средата на бедрото за по-студените дни; класически тъмносин тренч; или закачливо късо сиво яке, наподобяващо сако с кожени елементи.

Маркови кожени дамски якета 

Италианските модни къщи са всеизвестни с уменията си за безупречна обработка на естествена кожа. Усъвършенствали уменията си векове наред, италианските майстори знаят как добре да обработят естествената кожа, така че тя да остане мека на допир, но издръжлива на износване.

Не е лесно да се придаде желаната форма на якетата от естествена кожа, но експертите по обработка, кройка и дизайн на кожени якета (работещи за модните къщи чиито якета ти предлагаме), са усъвършенствали своя занаят. до най-малкия детайл.

Не се подвеждай от изобилието от кожени якета на българския пазар. 

По-голямата част са изработени от нискокачествена изкуствена кожа, която след няколко носения се изхабява, протърква, разкъсва и обезцветява. 

Може първоначално да не ти изглежда така, но едно марково дамско яке от естествена кожа ще се окаже по-добра инвестиция за теб отколкото едно нискокачествено яке - имитация на кожа. 


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !