Италианските маркови обувки с неповторимо качество

Последно време стана модно да се казва: По дрехите посрещат, а по обувките изпращат. А ти какво мислиш, така ли е?

Ние от VANITE Collection сме на мнение, че често артикула от облеклото, който издава най-вярно стила и статута на човек са обувките.

За никого не е тайна, че марковите висококачествени обувки не са достъпни ценово за всеки, но надали някой би спорил, че не си заслужават цената. Добре, че ти можеш да си ги позволиш!Покупката на обувки онлайн, особено маркови обувки може да ти се струва рискова, но всъщност е една сигурна покупка. Ето защо:
- Ние от VANITE Collection държим изключително на реномето си и твоето доверие. По тази причина не можем да си позволим да ти предоставим нищо друго, освен най-качествените и гарантирано маркови обувки.
- Европейската номерация на обувките се обуславя от дължината на стъпалото в сантиметри. Този стандарт е основан на дългогодишните традиции, установени от италианските майстори-обущари. Това прави размерите на нашите маркови обувки реално отговарящи на номерацията.
- Не на последно място е стойността на марковите обувки – както споменахме те не са ценово достъпни за всеки, особено по физическите магазини. Като директни доставчици ние можем да си позволим да ти предложим едни от най-ниските цени на пазара.


Разбира се! Отново ще подчертаем колко си важен ти за нас! Нашата цел е да ти докажем, че нашите обувки са оригинални продукти на най-добрите италиански модни къщи. По тази причина ти даваме възможността да върнеш обувките в 14-дневен срок. Ние ще ти възстановим сумата веднага! 

А защо италианските модни къщи се смятат за най-добрите в производството на обувки? Защото италианските майстори-обущари в продължение на векове са разработили най-качествените, стабилни и удобни подметки и са усъвършенствали до най-малкия детайл обработката на естествена кожа, а дизайнерите са винаги в крак с последните писъци на модата.


Марките италиански обувки Nine West, Emporio Armani, Calvin Klein Jeans и MM6 by Maison Margiela са само няколко от прочутите модни къщи, чиито обувки предлагаме от VANITE Collection.

Разгледай категория „обувки“ на нашия онлайн магазин и ще намериш твоят стил обувки. Дали това са изключително модните за сезона обувки на платформа, леките и удобни ниски сандали, изкусителните и елегантни обувки на ток, топлите ботуши, ежедневните обувки без връзки и ниски обувки или спортните кецове. 

Италианските маркови обувки съчетават стил и комфорт

При обувките съчетанието на стил и комфорт е не винаги успешно. Дори сме свикнали да се съгласяваме на компромиса „красиви, но неудобни обувки“ или „удобни, но безлични обувки“. 

Когато говорим за висококачествени италиански маркови обувки не е нужно да правим никакви компромиси. Прекрасните елегантни обувки на висок ток са толкова добре изработени, че краката ти ще се чувстват като у дома си през целия ден. А ежедневните и спортните модели ще ти предоставят стила, класата и характера, които винаги си търсила. 

Очаквай и мъжките ни италиански маркови обувки! 

Маркови обувки екстра качество на екстра цени 

Разгледай разпродажбата ни на обувки и ще можеш да си позволиш да си вземеш 3 чифта оригинални маркови италиански обувки на цената на един, заради неповторимите ни намаления до 70%.

Дори моделите ни, които не са в разпродажба в момента са на по-достъпни цени, отколкото в повечето физически и онлайн магазини за маркови обувки. Увери се сама!


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !