Маркови дамски тениски и блузи с къс ръкав

Тениската – това универсално облекло, подходящо за извършване на домашните задачи, за спортуване, за разходка, за неофициални среща с приятели, за ходене до магазина и дори за нощница.

И все пак една дамска тениска може да те направи да изглеждаш добре или раздърпана и занемарена. Разликата е в качеството, а ето какво определя качеството?Качеството на една тениска се определя от нейния дизайн, материята, от която е изработена, конците и шевовете, които се използват и качеството и вида на щампата, ако има такава.

Дизайна

Дизайна на която и да е дреха е от огромно значение, но при тениските лошия дизайн си проличава веднага. Не може да не ти се е случвало да си купиш нова тениска и да не забележиш в магазина, че шева е крив и от ляво или от дясно се завърта грозно напред.Когато говорим за маркови дамски тениски това просто не се случва, защото дизайнерите на прочутите модни къщи са безупречни, а артикулите облекло подлежат на безкомпромисна проверка за качество.

Материята

Каква е разликата между обикновена памучна дамска тениска и маркова памучна дамска тениска? Разликата е в произхода и качеството на памука. За съжаление често памука се складира и транспортира във влажни, непроветриви помещения, където буквално изгнива. Това прави плата неустойчив на напрежение и съответно лесен за късане, както и неговия цвят неустойчив на външни влияния като силно слънце и бързо избледняващ.Марковите дамски тениски се изработват само от най-висококачествения памук, най-често добиван в Италия, където се изработват и самите тениски (т.е. не е нужно да се транспортира на дълги разстояния в кораби). Всичко, което споменахме за памучните материи се отнася и за конците, с които се шият самите дрехи.

Шевовете

Не може да не ти се е случвало чисто нова тениска да ти се разшие още на първото обличане, било то, защото шева не е довършен внимателно, или защото конеца е толкова изгнил, че се къса веднага.Освен качеството на конеца, който се използва за шевовете е от значение и самото зашиване. Въпреки че в днешно време процеса по зашиване на тениски е в голяма степен автоматизиран, все пак е има разлика между тениските, зашити с остарели машини и тези, изработени от най-новите и добре поддържани машини на пазара, които могат да си позволят само прочутите модни къщи.

Щампата

Дали ще бъде ситопечат или апликация на изображение изработката на тениска с качествена щампа не е лесна задача и зависи от много елементи. Важното за теб е, че марковите дамски тениски се изработват така, че щампата им да издържи многобройни пранета и влиянието на слънчевите лъчи.Прочети Тениските – какво трябва да знаем за тях? в нашия БЛОГ!

От горепосочените елементи се обуславя цикъла на живот на твоята тениска. Ако използваните за изработката и материали са качествени, дизайна е добър, шевовете изправни и щампата висококачествена твоята тениска може да издържи на много цикли пране и сушене без да се различава от нова.

Наистина цената на марковата дамска тениска е по-висока от цената на една обикновена тениска, но на пръв поглед по-евтиния вариант може да се окаже в крайна сметка по-скъп. Какво имаме предвид? Цикълът на живот на една обикновена тениска може да бъде много кратък заради нискокачествените материали и изработка.Твърде често още след първото пране обикновената дамска тениска се свива и щампата избледнява или се напуква. Да не говорим, че остават следи от дезодоранти, които не се изпират, а при опит да се отстранят се разкъсва материята около шевовете. Сигурно ти се е случвало. След което си купила нова, а после друга. В крайна сметка за (примерно) една година си изхвърлила поне 3-4 тениски, чиято обща цена надминава тази на една маркова тениска. При марковите дамски тениски това не се случва! Те издържат на много цикли пране и сушене. Вече можеш да запазиш любимата си тениска! 

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !