Маркови мъжки тениски

Въведи стил в ежедневното и спортното си облекло с маркови мъжки тениски на достъпни цени. При нас ще намериш изчистени модели и такива със щампа. Неофициалният вид на тениската отдавна царува в ежедневната мъжка мода и това няма скоро да се промени. Дизайнерите, обаче, продължават да експериментират с дизайна на тениските, което сътворява много нови стилове тениски. Ето кои са те:

Изчистени модели мъжки тениски

Изчистените мъжки тениски са основата на всеки мъжки гардероб. Все пак има причина да се наричат класически. Няма нищо по-очарователно от мъж, облечен с едноцветна тениска, която се пуска спокойно по тялото му.

Мъжки тениски със щампа

От модни лозунги до индивидуализирани щампи, на мъжките тениски можеш да намериш всичко. Някои мъже обичат да показват музикалните, хумористичните, естетичните и други свои предпочитания на тениските си. Други предпочитат една изчистена линия тениски.

Мъжки тениски в графичен стил

Поп културата значително повлиява дизайна на графичните тениски – на гърдите на мъжете, носещи графични тениски могат да се намерят красиви артистични изображения.

Мъжки тениски с качулка

Тениските с качулка са летния вариант на суитчърите и могат да ти прададът особено балансиран вид на неглиже и стил. Още повече можеш да използаш качулката като моден аксесоар и дори да се предпазиш от неприятни природни явления.

Мъжки тениски с джобове

Тениските с джоб (обикновено от лявата страна на гръдите) са просто разновидност на стандартната тениска. Джоба е удобен за малък предмет, като слънчеви очила, лична или кредитна карта или друг лек и плосък предмет, който да не го обезформя.

Мъжки тениски, очертаващи мускулите

Тениските, очертаващи мускулите са по-скоро подходящи за мъже с широки у мускулести рамене и ръце и стегнат стомах. Те са специално създадени за да подчертаят фитнес визията и да покажат вложените в поддръжка на тялото усилия.

Отпуснати мъжки тениски

В момента отпуснатите тениски, които бяха модни през 90-те години се завърнаха на модния подиум. Ако си с атлетична фигура можеш да ги комбинираш с вталени панталони или дънки. А ако си натрупал през зимата някой и друг килограм около талията и паласките, можеш да ги прикриеш с една широка тениска.

Мъжки тениски с ръкави тип раглан

Мъжките тениски с ръкав тип раглан обикновено са с дълги или 3/4 ръкави, но се намират и такива с къси ръкави. При този тип тениски ръкавите се свързват с основната част чрез диагонален шев и обикновено двете части са в различни цветове.

Мъжки тениски с дълбоко деколте

Може да звучи малко странно, но в момента са модни мъжките тениски с по-дълбоко деколте, които показват ключиците и горната част на гръдния кош. Определено те на са част от визията на всеки мъж, но могат да придадат доста приятен вид на неглиже.

Мъжки тениски тип поло

Тениските с поло стават известни покрай голф играчите. Тениските с поло акцентират върху лицето, което означава че то и прическата трябва да бъдат безупречни, когато носиш такава тениска.

Мъжки тениски с деколте тип Y

Тениските  с деколте тип Y представляват хибрид между тениските с деколте тип V и тениските с деколте по врата. Този стил тениски са снабдени с цип, достигащ до средата на гръдния кош и затварящ част от деколтето. Това е стилен интересен начин да разнообразиш вида си.

Мъжки тениски с деколте тип V

Както показва и името им тениските с деколте тип V имат отвор за главата във формата на латинската буква V. Тениските с такава кройка са стилни и доста харесвани от много мъже. Те подчертават позитивно тялото, като придават по-издължена форма.

Мъжки тениски с деколте по врата

Това е вероятно най-разпространение и стандартен тип мъжки тениски. При тях деколтето е кръгли и почти по врата. Бъдейки толкова популярни този стил тениски са подходящи за всеки както за спортни дейности, така и в ежедневието.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !