Маркови шалове

sad face

Съжаляваме!

Не откриваме резултати в наличностите на нашия сайт.

Направете индивидуално търсене за този продукт.
Mоля, оставете вашите контакти, за да проверим и да се свържем с вас.
Вземи своя оригинален марков шал, изработен от висококачествен кашмирили коприна и освежи всеки тоалет с него. Шаловете са аксесоар подходящ не само за зимния сезон, а за всеки сезон и температура. Всъщност винаги ще изглеждаш особено изискано със артистично завъртян около врата си шал. Още повече шаловете са унисекс – и дамите и господата изглеждат стилно със шал. А ето 5 неща, които е добре да знаеш, преди да си купиш шал: 

Прозрачните, фини шалове от леки материи са по-скоро дамски шалове. Господата могат да се радват на меки и приятни на допир материи, като кашмир и коприна. 

Предлагащ най-много стилове на носене е шалът с правоъгълна форма (като дълга лента плат). Квадратните шалове обикновено са замислени за бандани и се слагат трудно другояче по изглеждащ красиво начин. Ако не ти се занимава да оформяш шала си всеки път и да ги връзваш избери кръгъл шал – това е шал, който е като примка и само се премята през главата.  

Що се отнася до дължината на шала – избери такъв, който е с около 25 см по-къс от ръста ти. Това ще ти осигури достатъчно материя, за да можеш красиво да увиваш шала по различни начини, но няма да е твърде дълъг, така че да се нуждаеш да правиш трудни възли всеки път. 

Ако искате универсален шал изберете такъв с прост мотив. Шахматен, класическо каре, на вълни или с деликатен, не набиващ се на очи флорален мотив в края са чудесни стилове за всеки. Шаловете с екстравагантни и експресивни шарки ще комбинираш трудно с различни облекла.   

Що се отнася до канта, най-стандартния избор е с къси ресни или пискюли. Много класно изглеждат и шаловете, чийто кант просто е зашит. Ако искаш нещо по-детайлно избери шал с пискюли в контрастен цвят. 

Обърни особено внимание на материята. Вълнените шалове са перфектни за зимата. Кашмирените шалове ще те топлят през зимата, но няма ти държат твърде горещо през пролетта и есента, а копринените шалове са чудесни  за лятото.


Шал тип одеяло

Шаловете тип одеяло са огромни версии на правоъгълните шалове, които биха могли да се използват именно за завивка. Те са топли, уютни, удобни и прекрасни и още повече изглежда ще бъдат супер модерни тази есен-зима. 


Шал тип пончо

Нищо е по-шик от шала тип пончо. Дали ще бъде семпло или с животинска кожа по кантовете. Цветове се предлагат в изтънчени сиво-черни нюанси, с украшения или с шарки. Определено гардероба на всяка дама ще спечели много от един изискан шал-пончо. 


Кръгъл шал 

Кръглия шал прилича много на нашата любов към шаловете – никога не свършва. Това е един изключително стилен шал, който лесно се увива около врата и мигновено изглежда съвършено. Понеже е твърде вероятно да се влюбиш безвъзвратно в кръглия си шал и да го носиш цяла зима, избери шал, който е юни, във неутрален цвят, за да можеш да го съчетаеш с всеки тоалет.  


Кашмирен шал

Ако можеш да имаш само един единствен шал – вземи си кашмирен. Те са толкова приятни на допир, меки и удобни и същевременно изглеждат особено стилно. За да изразиш индивидуалността си избери кашмирен шал с интересен десен. 


Квадратен шал 

Квадратните шалове, както споменахме и преди са най-подходящи за бандани, но ако си в настроение за някои по-сложни възли това е шала за теб. Можеш и да пресъздадеш винтидж визия като сгънеш квадратния шал на половина, преметнеш го на гърба си и направиш стилен възел отпред. Особено стилни са копринените квадратни шалове.


Шал тип шама

Шаловете шама, още познати като куфия шалове, представляват квадратни памучни шалове, традиционно носени от арабите. Това са шалове, които се носят около главата и врата, за да предпазват от горещината, слънцето, прах и вятъра. 


Шал тип бандана

Бандана шаловете са квадратен шал, сгънат на половина или триъгълен шал, вързан на възел зад врата и надиплен на гърдите с остър връх сочещ надолу или на главата, отварящ място за плитка, например. Най-често банданите са изработени от памук. В миналото банданите са били популярни сред каубоите.


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !