Маркови дамски сандали

Сандалите са неотменна част от летния гардероб на всяка дама и са в състояние да завършат съвършено тоалета ти.

Ако за теб е важно да се появиш със сандали, каквито няма да видиш наоколо, то тогава си на правилното място. Разгледай колекцията ни и избери своите сандали!В зависимост от типа подметка, височината и формата на тока и материята, от която са изработени сандалите спадат към един от следните видове:

Сандали с каишка зад петата

Могат да бъдат ниски или високи; с тънък, дебел ток или с платформа; спортни, спортно-елегантни или официални, но всички имат една обща характеристика – лесно се слагат и свалят заради елегантната каишка зад петата. 

Сандали с висок тънък ток

Това са елегантни и за някои официални обувки (стандартно се смята, че отворени обувки каквито са сандалите не могат да бъдат официални), които ще издължат естетично краката ти и ще придадат още женственост на визията ти.

Сандали с висок дебел ток

Ежедневни или елегантни тези сандали са шик и стилни, издължавайки фигурата ти в комбинация със добра опора, когато стъпваш. Единствения недостатък е, че понякога излизат от мода. 

Сандали с нисък тънък ток

Сандалите с нисък ток са един малко по-нестандартен избор, който говори за определена зрялост.

Сандали с плоска подметка

Това са едни от най-удобните и универсални ежедневни сандали – с ниска и гъвкава подметка, която лесно се огъва според формата на стъпалата ти, докато вървиш. 

Сандали с каишка между пръстите

Това също са спортни сандали, които удобно обхващат крака и най-често са с ниска подметка. 

Римски сандали

Сандали, с които определено ще изпъкнеш. Това са стандартно ниски сандали със съвсем плоска подметка и каишки от естествена кожа, които се завързват около крака или се закопчават. Днешните модни колекции включват подобни сандали, но с височината на ботуши и дори с висок ток или платформа.

Сандали със закрити пръсти

Понякога не остава време да изкусуриш педикюра си до съвършенство и тогава в помощ идват сандалите със закрити пръсти. Такива сандали са удобни и за песъчлив терен, защото защитават краката от навлизане на пясък и камъчета в сандалите.

Сандали с открити пръсти

Тъй като сандалите са летни обувки, повечето модели са с открити пръсти за максимална прохлада и удобство. 

Сандали от дантела

Това са сандали със или без ток или платформа, чието лице е изработено от здрава дантела – много женствен и шик модел. 

Гумени сандали 

Последно време модни станаха сандалите напълно изработени от гума или силикон. 

Сандали на платформа

Ежедневни, женствени, добавящи сантиметри към височината ти и повдигащи атрактивно дупето, но същевременно удобни и лесни за съчетаване с облеклото – това са сандалите с платформа.

Сандали с метални детайли

Детайлите по сандалите могат да го превърнат в уникални и забележителни обувки. Металните детайли могат да бъдат дискретни, като катарама или интересна закопчалка. Други сандали пък са обсипани изцяло е метални елементи.

Въжени сандали 

Доста интересни и различни са сандалите изцяло изработени от въже – обикновено те са в оригиналния цвят на конопеното въже.

Кожени сандали 

Много дами предпочитат обувките си от естествена кожа и сандалите не правят изключение. Разбира се на пазара се предлагат и по-достъпни ценово модели от изкуствена кожа.

Спортни сандали 

Дамите, които предпочитат да се обличат спортно или се наслаждават на спортни дейности в свободното си време предпочитат ниски сандали (обикновено с ортопедичен тип подметка), чиито каишки са изработени от здрав текстил и най-често се закопчават с лепенки.

Дървени сандали 

Всички сме чували за холандските дървени обувки. Е, не само те се изработват от дърво – на мода отново са сандалите и сабо с дървени подметки. Интересен детайл при тях могат да бъдат кабърчетата, с които е хваната кожата към дървената подметка. Техен минус е, че дървото е доста тежък (и шумен) материал.


089 491 6959 - Обадете ни се сега !