Маркови дамски сака

sad face

Съжаляваме!

Не откриваме резултати в наличностите на нашия сайт.

Направете индивидуално търсене за този продукт.
Mоля, оставете вашите контакти, за да проверим и да се свържем с вас.
Когато говорим за бизнес облекло, дамското сако е универсалния и най-сигурен избор.

За да изглеждаш уникално в своето дамско сако първо избери марково сако и второ вземи го от нас, защото ние ти гарантираме качеството и произхода му и внасяме ограничени бройки от всеки модел.Дамското сако е част от облеклото на всяка професионална дама и все пак е учудващо трудно да се подбере сако, които да стои добре.

Дамско сако с рамене, които си пасват

Запомни, най-важното е шева на сакото трябва да съвпада точно с края на твоите рамене. Ако шевовете на сакото се падат по-скоро близо до шията ти, значи ти е малко. Ако пък шевовете на сакото пада извън раменете ти значи ти е голямо.По какъв друг начин да провериш дали сакото е подходящия за теб размер? Прегърни се докато пробваш сакото – ако опъва малко, значи е подходящ размер, но ако опъва значително – в такъв случай е твърде малко или не е с подходяща за теб кройка.

Дамско сако с ръкави, които си пасват

За какво да се оглеждаш? На първо място имай предвид стила на ръкавите. Саката с три-четвърти ръкави предоставят една сладка свобода на действие, което може да се постигне трудно при сака с дълги ръкави. Перфектната дължина на ръкавите на дамското сако е точно до горната става на големия пръст на ръцете, когато ръцете са отпуснати встрани до тялото. Задължително е китката да бъде покрита, но ръкавите да не достигат до дланите.

Дамско сако, което пасва на бюста

Всяка дама се нуждае от определен тип сако, според размера и формата на бюста си и съответно среща уникален набор от предизвикателства при избора на добре стоящо сако. Например, дамите с голям бюст е възможно да се затруднят да закопчеят сакото и да се получи опъване.Сако, пасващо правилно на бюста ти ще покрива около половината от всяка гърда, като покритата част не трябва да се нагъва и набръчква. Важно е сакото да изглежда добре и откопчано и закопчано. Все пак, ако много си си харесала модел сако и то изглежда добре закопчано, но изглежда твърде отпуснато разкопчано не е толкова универсално, колкото обратното.

Пасващо на торса сако

Общо казано сакото трябва да следва естествените извивки на тялото без да се опъва или да виси. Ако се получават гънки отстрани или по гърба, когато закопчаеш сакото, значи то е твърде малко. Ако сакото е отпуснато около талията, значи е твърде голямо.

Сако за панталон или сако за пола

Когато носиш сакото си с пола, дължината на сакото трябва да бъде сравнително къса – около два-три пръста под пъпа. Обратно, ако носиш сакото си с панталон е желателно то да бъде по-дълго – около два-три пръста над чатала.

Закопчаване на сакото

Саката, които се закопчават по-високо най-често имат повече копчета (поне две-три), съответно саката с по-ниска точка на закопчаване имат по-малко копчета (понякога само едно).Въпреки, че дамските сака с високо закопчаване са с класически дизайн, някои ги смятат за демоде и твърде строги. Сега са на мода дамските сака с по-ниско закопчаване и по-малък брой копчета.За дамите с голям бюст, обаче, понякога саката с малко на брой копчета не са подходящ избор. Саката с ниско закопачава с едно единствено копче обикновено се разтварят неприятно, когато са облечени върху дами с голям бюст. От друга страна саката с много високо закопчаване често са много неудобни за дамите с голяма гръдна обиколка, защото ги задушават. Избора на закопчаване на сакото, особено за надарените с голям бюст дами остава личен.

Доизкусуряване вида на сакото

Ширината на ревера, размера и формата на копчетата и типа закопчаване, присъствието или отсъствието на джобове, тяхната форма и местоположение, както и цвета на дамското сако – всички тези фактори са от значение при избора на сако за твоята фигура.Когато става дума за ревер на сакото имай предвид своя размер (височина и тегло): дребните дами с фигура тип „миньон“ биха изглеждали по-добре в сако с малък ревер или без ревер, докато високите дами могат да си позволят по-голям ревер.Що се отнася до джобовете – ако не си убедена най-сигурно е да заложиш на модел без джобове. Джобовете, които се затварят с капак могат да изглеждат странно, ако не се падат на подходящото място, но пък биха могли и да комплиментират извивките на тялото, ако са точно където трябва.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !