Маркови рокли

Марковите рокли на VANITE Collection ти се предоставят с гаранция за качество и произход.

Щом си потърсила именно категория рокли значи си дама, която обича да подчертава женствеността си с красива рокля. Тук ще я намериш!Официалните рокли на VANITE Collection се отличават с качество и неповторим стил. Марковата италианска рокля ще ти помогне да изпъкнеш сред колегите си и да бъдеш запомнена като една нежна, обгрижена и стилна жена с добър вкус. Можеш да носиш марковата си официална рокля и на служебния коктейл, който предстои за да се почувстваш наистина специална. А важната бизнес среща, за която се подготвяш определено ще протече по-гладко когато самочувствието ти е повдигнато от прекрасната ти нова официална рокля. Без значение дали ще избереш класическа черно-бяла официална рокля с изчистен модел или модните за този сезон ярко оцветени рокли изваяни по тялото, със сигурност ще бъдеш уникална!

Скоро ще присъстваш на специално събитие – кръщене, сватба, фирмено парти … романтична среща… Разбира се, че искаш да оставиш незабравимо впечатление и да се говори за стилния ти тоалет чак до следващото подобно събитие. VANITE Collection е мястото да се сдобиеш с уникален тоалет.Нека не забравяме да спомен и материите –100% чиста, естествена коприна, висококачествена вискоза, фин памук и нежна дантела, които когато се допрат до тялото ти, ще те погалят нежно и ще се извият по формите ти красиво.

Нима е нужно да има специален повод за покупката на нова рокля? Разбира се, че не!Поглези се по случай лятото и слънчевите дни. Избери си лека и ефирна копринена лятна рокля с популярните това лято флорални мотиви. Не е твоя стил? А какво ще кажеш за къса спортна бяла рокля? Ако и това не подхожда на визията ти разгледай другите ни предложения.

VANITE Collection е директен вносител на оригинални маркови дрехи, обувки и аксесоари от Италия.Ние работим само с лицензирани складове за дрехи в Италия, които са представители на прочути модни къщи. И за да сме убедени, че ти предлгаме най-модните и актуални рокли правим периодични зареждания и избираме само най-доброто.

Увери се сама в невероятното качество на марковите рокли!

Нашата политика е да направим така, че да останеш ти удовлетворена от новата си рокля. По тази причина ти предоставяме възможността да върнеш поръчаната от нас рокля в 14-дневен срок от получаването и, ако тя не отговаря на изискванията ти.

Знае се, че модните тенденции заимстват от минали стилове и това, което е актуално сега ще бъде отново актуално след около десетилетие. Добрата новина е, че ще можеш да останеш стилна и уникална, защото нашите рокли са изработени единствено от най-качествените материали и от най-големите майстори и ще изглеждат все така добре и след десетилетие ползване. А дали ще избереш да я носиш пак ти, да я предадеш нататък на дъщеря си или дори да я запазиш за внучката си, ще очакваме да споделиш с нас.

Всъщност във VANITE Collection не е нужно да избираш. Ние предлагаме рокли и други дрехи, обувки и аксесоари с намаление целогодишно.Още повече - всяка седмица можеш да се възползваш от нашите промоции и да се сдобиеш, било то с рокля на половин цена, или с подарък – портфейл; или шал към прекрасната си нова рокля.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !