Маркови дамски ризи

Марковите дамски ризи са неотменна част от облеклото на всяка стилна жена.

В колекцията маркови ризи на VANITE Collection ще намериш елегантни и спортно-официални ризи с уникални модели и екстра качество.

Вземи своята маркова риза с голямо намаление!Ако избереш едноцветна дамска риза ще инвестираш в едно стилно облекло, което не излиза от мода. Едноцветните ризи са подходящи да бъдат съчетани с елегантен панталон или пола и изглеждат невероятно добре под сако. А дългите едноцветни копринени ризи се съчетават изключително добре с клин за една модерна спортно-елегантна визия, която освен чудесен външен вид ще ти осигури и изключителен комфорт. Прочутите модни къщи, с които работим сътворяват многоцветни дамски ризи с най-изтънчен дизайн и безупречен подбор на цветове. С такава риза неминуемо ще бъдеш забелязана и запомнена.

Копринените ризи винаги са били изключително стилни и модни. Няма как да сгрешиш с покупката на копринена риза. Защо коприна? Защото коприната е гъвкава, издръжлива, лесна за обагряне и мека на допир.

Удобни и модерни ризи, умело изработени от 100% памук с най-добро качество.Памучния плат е най-разпространената материя за изработка на дрехи в света. Ето защо:

Контрол върху изпотяването

Памучния плат е дишаща материя, която пренася влагата далеч от тялото като я поема и премахва от кожата (подобно на хавлия). Памучните материи ти позволяват да се чувстваш удобно по време на тренировка, като предотвратява влагата да се натрупва между кожата ти и дрехите ти.

Изолация

Памучното облекло предпазва от топлина през лятото и студ през зимата, осигурявайки топлоизолация, тъй като памучната тъкан улавя въздуха между влакната на тъканта. Памучните влакна в дрехите държат тъканта далеч от кожата, като по този начин позволяват повече въздух да бъде уловен между кожата и тъканта, което спомага за изолацията и комфорта.

Хипоалергичен

Памучната тъкан рядко причинява алергични реакции и често се препоръчва да се носи памук за тези с кожни алергии. Тъй като памукът е хипоалергичен и не дразни кожата, той се използва в медицински продукти като превръзки и марля, и е най-добрата тъкан, когато става въпрос за бебешки дрехи.

Устойчив на атмосферни влияния

Памучните тъкани могат лесно да бъдат произведени в устойчиви на атмосферни условия облекла чрез обработка на тъканта. Например, памука може да се превърне в един стегнат, плътен плат с покритие устойчиво на атмосферни влияния, докато памучната тъкан продължава да диша и запазва своя комфорт.

Комфорт

Памучното облекло е меко на допир и се разтяга лесно, което ги прави изключително удобно за носене. Заради мекотата си и комфорта, който осигурява памучни плат често се използва за направата на бельо.

Трайност

Памукът има висока издръжливост на опън, което го прави здрав, издръжлив и по-малко вероятно да се скъса или разкъса. Той е 30% по-здрав, когато е влажен, което го прави издръжлив на многобройни пранета в гореща вода.

Предлагаме ти стилни маркови дамски ризи, изработени от 100% висококачествен лен. Ето кои са предимствата на ленената материя: Ленените платове са от два до три пъти по-издръжливи от памучните. Поради порестата си структура, ленът притежава естествени свойства за пропускане на топлина и влага, което го прави популярен плат за изработката на дрехи или спално бельо за летния сезон. Порестата структура на лена допринася и за по-добрите му свойства за задържане на пигмент. Ленените платове са и натурално анти-бактериални, което ги прави предпочитани за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии. Тъй като ленените материи не притежават висока еластичност, те могат да се намачкат лесно, но при добра поддръжка това не представлява проблем. Въпреки този малък недостатък лена продължава векове наред да бъде популярен материал за изработката на дрехи и доста добър избор.

089 491 6959 - Обадете ни се сега !