Маркови дамски портфейли

sad face

Съжаляваме!

Не откриваме резултати в наличностите на нашия сайт.

Направете индивидуално търсене за този продукт.
Mоля, оставете вашите контакти, за да проверим и да се свържем с вас.
Всяка дама има нужда от изискан, качествен и издръжлив дамски портфейл, за да може да плаща сметките си стилно.

В колекцията на VANITE Collection ще намериш уникални за България модели дамски портфейли, изработени от естествена кожа на прочути модни къщи.Сгъващ се на половина портфейл

Сгъващите се на половина портфейли са едни от най-разпространените както сред дамите, така и сред господата. Те са толкова популярни, защото имат капацитета да съхранят цели банкноти и същевременно самия портфейл се сгъва на две, за да заема по-малко място в дамската ни чанта или дори в джоба. В допълнение към слота за банкноти сгъващите се наполовина дамски портфейли обикновено са оборудвани и с слотове за документи и кредитни карти, както и място за съхранение на стотинки. 

Портфейл за стотинки

Портфейлите за стотинки са семпли портфейли, които имат джоб за съхранение на стотинки и няколко слота за карти и лични документи. Портфейлите за стотинки са чудесни за моментите, когато имаш нужда от миниатюрен портфейл, който да се побира в джоба ти или мъничка клъч дамска чанта. 

Сгъващ се на три портфейл

Сгъващите се на три портфейли побират всичко, което имаш нужда да прибереш прилежно – банкноти, документи, карти, стотинки и други ценности. Въпреки достатъчното място за всичко, портфейла, сгъващ се на три не заема много място в дамската ти чанта, тъй като е доста по-тънък, отколкото би очаквала.

Портфейл за документи

Подобно на щипките за пари, портфейлите за документи са замислени да поместят личните ти документи, кредитна карта и няколко сгънати банкноти. Те са супер тънки и се побират дори в джоба на риза или сако, което ги прави перфектни за краткосрочни излизания или за тоалети, с ограничено място за багаж. Съществуват и портфейли за документи с много слотове (12), в които можеш перманентно да съхраняваш документите си, отделно от парите и кредитните карти. По този начин ще избегнеш двойна неприятност в случай на загуба или кражба на портмонето ти. 

Щипка за пари

Има тоалети, които просто не толерират нищо в джобовете си. Все пак това не означава, че трябва просто да хвърлиш банкнотите и личната си карта в тайния джоб и да се надяваш да не ги загубиш – за тези случаи е измислена кокетната и дискретна щипка за пари. 

Клъч портфейл

Клъч портфейла е мъничък портфейл, който може да служи и за малка дамска чанта. В него се побират мобилен телефон, ключове, пари и лични документи. Можеш да го използваш както като аксесоар към облеклото си, или като органайзер в дамската си чанта. 

Тънък портфейл

Тънките портфейли са тези със екстра тънък профил. Въпреки това тези портфейли са с голяма вместимост и много изчистена визия. Те се побират лесно в преден или заден джоб или в малка дамска чанта, без да ги издуват излишно.

Портфейл с дръжка за китката

Портфейла с дръжка за китката е малък портфейл с прикрепена към единия край или към дръжката на ципа лента, която да сложиш като гривна около китката си. Можеш да го използваш като стандартен портфейл и да го държиш в дамската си чанта или да го използваш като моден аксесоар. 

Портфейл с дълга дръжка 

Изработени най-често от естествена кожа портфейлите с дълга дръжка са нещо като мини дамски чанти. Те са с различни дизайни и могат да бъдат перфектния аксесоар както за ежедневен, така и за официален тоалет. Дългата им дръжка ги прави и супер удобни – може да се носи неглиже на едното рамо или за екстра комфорт – през рамо, като оставя ръцете ти свободни. 

Портфейл за пътуване 

Портфейлите за пътуване ти предоставят екстра пространство както за стандартните неща в едно портмоне (банкноти, стотинки, кредитни карти, лични документи), така и за самолетния билет и паспорта ти, плюс още друга валута и дори карта. Някои портфейли за пътуване дори са изработени достатъчно големи, за да вмъкнат документите на цялото семейство и да направят пътуването още по-лесно.

Континентален портфейл 

Големия дълъг портфейл, още наречен континентален е с голяма вместимост, особено подходящ за бизнес дамите, които носят винаги със себе си чекова книжка, държи банкнотите и‘ да не са намачкани и рядко вади паспорта си от портмонето. Това са елегантни и удобни портмонета, които могат да внесат допълнителна организираност в чантата ти, или да бъдат основния акцент на един изключително стилен и изискан бизнес тоалет.


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !