Маркови поли и потници

Дали за коледното парти и просто за вечерно излизане с приятелки – полата ще ти помогне да изглеждаш неустоимо. Още повече една и съща пола може да се трансформира в съвършено различна дреха.

И ти какъв тип поли носиш? С какво ги комбинираш? Ако се чудиш каква пола би ти подхождала най-много и с каква блуза да я съчетаеш прочети по-нататък.VANITE Collection е директен вносител на оригинално марково облекло от Италия. Работим единствено с лицензирани представители на прочути модни къщи. Можеш да се увериш сама в неописуемото качество и произхода на марковите ни поли като избереш и поръчаш своята пола веднага и бъдеш сигурна, че можеш безпроблемно да я върнеш в 14-дневен срок. Материите, от които са изработени марковите ни поли са от най-високо качество и произход Италия.Изработката на марковите ни поли е безупречна – за модните къщи работят единствено най-добрите професионалисти дизайнери, кроячи и шивачи. Можете да избирате измежду моделите поли на прочути марки като Armani, Richmond Denim, DKNY, Alexander McQueen и други. Доставката на поръчаната от вас пола се осъществява чрез реномиран спедитор и е винаги с опция преглед. Можеш да се възползваш от периодичните ни намаления на единични бройки дрехи, обувки, дамски чанти и портфейли и аксесоари. В допълнение всяка седмица ти предоставяме възможността да се възползваш от текущата акция – намеления на нови и горещи колекции; подаръци при покупки над определена сума и още.

Фигура с формата на круша

Крушовидните тела са толкова модни в момента! Благодарение на сестрите Кардашиан широките бедра се превърнаха в световна тенденция и дамите с крушовидна фигура биват привлечени да я показват както никога до сега. Полите, които подчертават такъв тип фигура са тези с висока талия, дънковите и полите тип „молив“. Ако не желаеш да показваш толкова много от себе си можеш да балансираш полата чрез блузи на пластове. Добре ще изглеждаш и с поли, изработени от леки материи.

Фигура с формата на ябълка

Ябълковидната фигура е много подобна на крушовидната, но раменете са по-широки и пропорционални на долната част на тялото. Полите с А-линия, дългите (макси) поли, полите с прехвърляне и плисираните късите поли изглеждат чудесно на дама с ябълковидна фигура. Нека блузата е семпла, без много пластове и декорации.

Фигура с формата на пясъчен часовник

Ако фигурата ти е с формата на пясъчен часовник почти всеки тип пола ще изглежда изключително стилно на теб. Полите тип “молив“ изглеждат превъзходно на теб, а ако желаеш да подчертаеш красивите си бедра можеш да се облечеш с пола с А-линия или скейтърска пола.

Фигура с формата на правоъгълник

Дългите (макси) поли и плисираните поли са страхотен избор за този тип фигура. Заради чудесната пропорция между горната и долната част на тялото ти, прави разрези ще изглеждат особено добре на теб. Ако се стараеш да създадеш илюзията за извивки избери блузи, които са изработени от леки материи и не са стегнати около тялото.

Фигура тип „миньон“

Миньоните също като жените с фигура във формата на пясъчен часовник могат да носят почти всички видове поли и ще изглеждат много добре. Ако си с фигура тип миньон и искаш да събереш всички погледи, акцентирай върху извивките си с плисирана пола, пола с А-линия или разкроена пола. За да не създадеш илюзията, че си набита избягвай поли, които са до прасците. Такъв тип поли са подходящи единствено за високи и слаби фигури.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !