Маркови дамски панталони и ризи

VANITE Collection ти предлага гарантирано оригинални маркови дамски панталони и ризи на сензационни цени!

Увери се в неустоимите дизайни, прекрасните материи и безупречната изработка на всички дамски панталони от нашата колекция!VANITE Collection внася директно от Италия оригинално марково облекло, обувки, дамски портфейли и чанти и аксесоари. Ние работим единствено с лицензирани представители на всеизвестни модни къщи. За да се убедиш сама, че нашите панталони действително са с най-високо качество ти предоставяме възможността да върнеш поръчаният от нас панталон в 14-дневен срок, ако той не отговаря на описанието си.

VANITE Collection ти предлага избор на артикули измежду над 100 всеизвестни модни къщи, от които 20 са прочути GOLD BRANDS. Ние внасяме ограничени бройки от всеки модел панталони, което ти гарантира, че ще бъдеш уникална и неповторима. Наслади се на материи с най-високо качество – памук, коприна, вискоза, вълна и комбинации. Подбрали сме панталони, изработени майсторски само от най-качествените и издръжливи материи, за да можеш да се чувстваш превъзходни в новите си панталони и да им се радваш дълго време. Избери стилни разкроени копринени панталони – особено актуални за летния сезон, както и много удобни и прохладни. Ако търсиш официален панталон за работа или за бизнес среща – тук ще намериш висококачествени дамски панталони с традиционна и изчистена кройка. А можеш да бъдеш и ултрамодерна в офиса с панталони на Armani в нежни пастелни цветове

Панталоните в днешно време са неизменна част от облеклото на всяка жена и рядко се замисляме, че това не винаги е било така. До началото на двадесети век в Западното общество не е било разрешено жените да носят панталони по какъвто и да е било повод. В последствие постепенно дамските панталони навлизат първо за работни цели, после като ежедневно облекло и чак в края на века са били приети и като официални облекло сред политическия ешелон. Интересно е, че първият дизайнер на дамски панталони в Западното общество е бил вдъхновен от източната култура. Това се случва през 1913 година и става въпрос за френския дизайнер на облекло Пол Пойре. Дамските панталони на Пойре са били с широки крачоли и са се наричали харем панталони, като са били вдъхновени от популярната тогава балетната постановка „Шехерезада“. В началото на двадесети век панталони са носили дамите пилоти и други работещи жени. Актрисите Марлене Дитрих и Катрин Хепбърн често са се снимали с панталони, което е допринесло значително за популяризирането им сред дамите. По време на Втората световна война жените, работещи във фабрики са носели панталони, което е спомогнало след войната дамските панталони да се превърнат в приемливо облекло за градинарство, на плажа, и за други неофициални занимания. Още повече във Великобритания по време на Втората световна война семействата са получава ограничени ресурси за облекло и жените са започнали да носят панталоните на съпрузите си (които са били на фронта) за да спестят тези средства за храна и други нужди на семейството. Тъй като панталоните са били и доста удобни за работа постепенно са навлизали в дамския гардероб. Наличните мъжки панталони са се захабявали и скоро по магазините са се появили дамски модели. В средата на двадесети век все още в много европейски страни е било незаконно дамите да носят панталони и е било нужно специално позволение от страна на властите, което като изключение да позволи носенето на панталон от жена. Любопитно е, че официално този закон във Франция пада едва през 2013 година.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !