Маркови мъжки панталони

Често обръщаме повече внимание на блузите си и забравяме за голямото значение на панталоните за визията ни. Разбира се най-лесно и сигурно е да се спреш на един тип мъжки панталони, в които знаеш, че изглеждаш добре, но не бързай да го правиш защото съвременната мода ти предлага много привлекателни възможности.Кадифени мъжки панталони

Мъжките кадифени панталони вероятно са най-недооцененото облекло в мъжкия гардероб. Подбрани правилно и носени със стил тези панталони могат да те накарат да изглеждаш великолепно и да се откроиш от масата.Да не говорим, че в момента големите дизайнери въвеждат в колекциите си модни артикули, наподобяващи тези от 70-те години на века, което прави кадифените панталони супер актуални.Кадифето е материя, съставена от вълна и усукани памучни или вълнени нишки, които създават паралелни линии, добавящи характер на панталона. Тъй като е съставена главно от вълна кадифето е натурална и дишаща материя, която топли, така че е препоръчително да носиш кадифения си панталон през зимата и есента.Кадифените панталони са подходящи както за спортно-елегантно облекло, така и за официално облекло, в зависимост от комбинацията с останалите дрехи.

Вълнени мъжки панталони

Преди дънките да превземат ежедневното облекло вълнените панталони бяха царете на мъжкия гардероб. И вълнените, като кадифените панталони са направени от дишаща, натурална материя, подходяща за студено време. Те са универсална дреха, която не излиза от мода и изглежда ще се задържи като фаворит сред дизайнерите още дълго време.Вълнените мъжки панталони са перфекти за съчетание с официални риза, сако и обувки. Това не означава, че не можеш да разнообразиш ежедневния си тоалет със спортно-елегантни обувки и сако.

Кепърови мъжки панталони

Кепъровите панталони са удобни и мъжествени, като перфектно балансират качествена изработка, издръжливост и стил. Материята е плътен памук, изтъкан така че да се получат диагонални паралелни ивици. Кепъра е плат съставен от 100%  памук, което го прави напълно натурален, дишащ и здрав.Ако се придържаш към официалните модни съвети кепъровите панталони са спортен тип панталони и се съчетават добре с кецове или други спортни обувки и тениска или неофициална риза. През по-студеното време можеш да си сложиш един суитчър или жилетка – те също ще се комбинират добре с кепъровия ти панталон.

Мъжки панталони с отпуснати крачоли

Ерата на вталените панталони официално приключи. Ако си уморен от трудното обличане и събличане на тесни панталони и неудобството на деликатни места ще се зарадваш да чуеш, че на мода идват панталоните с отпуснати крачоли.Важно е при покупката на панталони с отпуснати крачоли да избереш точния размер и модели, защото ако са твърде широки ще изглеждат торбести, ако са твърде дълги ще изглежда сякаш си ги взел на заем от баскетболист и т.н.Панталона с отпуснати крачоли можеш да съчетаеш с тениска, риза или пуловер по тялото, за да не си придадеш твърде небрежен вид.

Мъжки спортни панталони с много джобове

Мъжки спортни панталони с много джобове бяха доста критикувано облекло през последните десетилетия, но сега се завръщат мощно на модния подиум с повече стил от всякога.Ключа на успеха при избора на спортни панталони с много джобове е да избереш модел и размер, който е с достатъчно отпуснати крачоли, които все пак следват линията на краката ти. За стилен вид избягвай твърде големи джобове (натрупани с неща), колкото и практични да са те.Що се отнася до цвета – стандарт за мъжките спортни панталони с много джобове е каки (сиво-кафявия цвят), но вече  се предлагат в гама цветове измежду които можеш да избираш. Заложи на натурални или земни цветове и комбинирай с блуза или спортна риза във военно зелено за супер мъжествен вид.

Мъжки панталони с ръб

Елегантните мъжки панталони с класически дизайн: започващи от талията, с прави крачоли, завършени с ръб се завръщат на модния подиум в цялата си прелест.За да изглеждат добре мъжките панталони с ръб трябва да ти пасват перфектно – дължината на крачолите да стига до обувките ти, но да не ги покрива и да не се надипля на няколко пласта, широчината на крачолите да бъде лежерна и да ти позволява движение, но крачолите да не бъдат торбести като на клоунски панталон.Що се отнася до съчетаването – за да покажеш стилния си вкус съчетай панталона си с ръб със риза с колумбийски тип яка и бяла вратовръзка под елегантно сако, което не е твърде прилепнало по тялото. Завърши тоалета си с елегантни кожени обувки тип броуг или като по-смела комбинация – бели елегантни обувки.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !