Маркови дамски палта

sad face

Съжаляваме!

Не откриваме резултати в наличностите на нашия сайт.

Направете индивидуално търсене за този продукт.
Mоля, оставете вашите контакти, за да проверим и да се свържем с вас.
Уникални, стилни и висококачествени маркови дамски палта внос от Италия. Погрижи се за себе си и се подготви за студените зимни дни с марково дамски палто на супер цени!При покупката на марково палто е по-важно от всякога да се осигуриш, че ще получиш истинско качество за парите си.Като директен вносител на оригинални маркови дрехи от Италия VANITE Collection гарантира качеството на всички палта. Ние работим само с лицензирани представители на прочути модни къщи.Твоето палто ще ти бъде доставено бързо и внимателно, винаги с опция преглед. Още повече, ако палтото ти не отговаря на описанието можеш безпроблемно да го върнеш в 14-дневен срок.Всички палта от VANITE Collection отговарят на най-високите изисквания за качество – най-висококачествените материи и безупречна изработка от най-големите майстори на обработката на кожа – италианците.

Кожените палта вече не са облекла само за специални поводи. Днешната модна индустрия предлага огромно разнообразие в дизайна на кожени палта. Докато дългите палта от самурена кожа са по вкуса на едни, други предпочитат леки палта от норка с къс косъм или палта с акценти с дълъг косъм по ревера, качулката, в предната част или отдолу.Кожите са органични материи, които няма да издържат завинаги. По тази причина е важно да се грижим за тях възможно най-добре. Коженото ти палто може да изглежда прекрасно поколения наред, ако полагаш нужните грижи за него. Най-важното е кожените палта да бъдат складирани правилно. Правилните условия за съхранение са в помещение с 50% влажност и температура 10 градуса по Целзий. Тъй като такива условия е трудно да се постигнат в домашни условия е препоръчително да държиш кожените си палта в специализирани складове през летните дни.

Почистване на кожени палта

В допълнение към склад с контролирани влажност и температура един добър кожухар ще ти предложи и други услуги, когато му оставиш палтото си за през лятото. Кожухаря ще прегледа палтото ти внимателно и ще направи нужните поправки, ако това се налага. Отпуснатата подплата е нужно да се зашие, а износените закопчалки да се подменят. В този период палтата също се кондиционират. По време на процеса по освежаване се премахват мърсотия, прах и разрушителни замърсители, докато двете страни на коженото палто се освежават, чрез добавянето на необходимите масла. Това е напълно безвреден за палтото процес, които няма да предизвика свиване на палтото, обезцветяване или промяна на формата му. След кондиционирането кожата се гланцира – процес, който възстановява блясъка и прави кожата по-мека.Най-добре е през горещите летни дни да съхраняваш коженото си палто при кожухар, а не в химическо чистене, тъй като кожухаря разполага с пефектните условия за целта.

Рециклиране на кожени палта

Покупката на кожено палто е инвестиция и, разбира се, за теб е важно палтото ти да изглежда като ново колкото е възможно по-дълго. Кожата всъщност изглежда все по-добре с изминалото време и ако се съхранява правилно и се полагат нужните грижи за него може да издържи колкото един човешки живот. Рециклирането на кожените палта предлага възможността кожата да продължи да се използва и след като модела на палтото вече е извън мода.

Винтидж кожени палта

Последно време е доста модно да се продават винтидж кожени палта, за тези които се чувстват носталгични по изминалите епохи и желаят да пресъздадат облеклото от този период.Покупката на винтидж палто е добър начин да останеш екологичен и да почувстваш върху себе си историята на едно стилно палто. Това, че палтото е било използвано изобщо не означава, че то не би могло да изглежда прекрасно още дълго време. При покупката на винтидж кожено палто е важно да се осигуриш, че е било съхранявано и поддържано правилно.

089 491 6959 - Обадете ни се сега !