Маркови дамски обувки на ток

Обувки на ток онлайн? Ако се двоумиш дали е разумно да пазаруваш обувки от виртуален магазин, прочети защо това е по-сигурния начин.

VANITE Collection е директен вносител на оригинални висококачествени обувки на ток от Италия. Ние гарантираме качеството на вложените материали и майсторската изработка на обувките.Много дами предпочитат да пазаруват обувки от физически магазини, за да имат възможността да докоснат обувките, да огледат изработката и да изпробват обувките преди да ги купят. 

Ако се водиш по тази логика вероятно ще ти изглежда опасно да поръчаш маркови обувки от онлайн магазин, но всъщност е по-сигурно отколкото покупка от физически магазин. Ето защо:

При покупка на обувки от нашия онлайн магазин се възползваш от сигурна доставка с преглед и 14-дневен срок за връщане на обувките. 

Това означава, че можеш да поръчаш, обувките, които си си харесала и да ги огледаш и изпробваш на спокойствие в своя дом, вместо да стоиш пред огледалото в магазина, обута с една обувка, докато продавачката те гледа въпросително. Вероятността да вземеш по-добро решение в спокойната атмосфера на дома ти е значително по-голяма.


Пазарувай обувки на ток в края на деня

Добре е да изпробваш обувките, които смяташ да купиш в края на деня, защото тогава краката ти са увеличили размера си. Това се отнася особено много за обувките на висок ток. В противен случай рискуваш да изпробваш обувките сутрин и те да ти паснат точно, но когато дойде случая за който си ги купила, например вечерен коктейл едвам да си пъхнеш краката в тях и 10 минути след като пристигнеш на събитието да останеш боса за остатъка на вечерта. Без дори да можеш да ги сложиш обратно на краката си.

Това е още една причина да пазаруваш обувки онлайн – може би работиш до късно или всяка вечер след работа взимаш децата от градина или училище и единственото време, когато можеш да стигнеш до магазин за обувки е в обедната почивка. Онлайн нямаш този проблем – поръчваш ги, те ще пристигнат бързо при теб, ще можеш на спокойствие да ги изпробваш и да прецениш правилно дали са твоя размер. 

Избери не само правилния размер, но и правилния модел обувки на ток

Всяка дама знае какъв размер обувки носи, но за съжаление дължината на подметката варира според производителя на обувки. Още повече, когато говорим за дамски обувки на висок ток размера трябва да бъде точен до милиметър, за да ти бъдат удобни.

Още по-сложен е избора на модел – ако обувките на ток са твърде широки, краката ти ще играят вътре нагоре-надолу, което ще превърне вървенето в мъчение. Ако са твърде тесни ще ти притискат кръвоносните съдове, което освен неудобно е и нездравословно, ако са прекалено твърди ще наранят повърхностно кожата ти, което може да причини дълготрайно неудобство при носене на които и да е обувки. 

Обуй обувките на ток първо вкъщи

Преди да изведеш новите си обувки навън, първо ги поноси вкъщи – така ще свикнеш по-лесно с тях и те ще имат възможност да се отпуснат и да поемат формата на крака ти. 

Бонус трик за обувки от естествена кожа: вместо да използваш спрей за отпускане на обувки, сложи в обувките си на ток  дървени разширители за обувки и ги остави една нощ във фризера. 

Дебелина и мекота на подметката

Всяка дама се чувства добре в различен тип обувки на ток. Срандартно се смята, че колкото по-плавно е преминаването от тока до предната част, толкова по-удобни са обувките на ток. В този смисъл, обувките с малка платформа отпред се смятат за по-удобни. 

Истинско изкуство е да се изработи подметка, която следва естествените извивки на стъпалото, за това се довери на изпитани и прочути марки обувки. Италианците се славят с майсторството си в изработката на дамски обувки и ние избрахме да внасяме обувки от Италия именно по тази причина – за да можем да ти предложим единствено най-качественото. 

Високи обувки от естествена кожа или велур?

Скъпите и качествени обувки най-често се изработват от естествена кожа или велур. Това е натурална, дишаща, заемаща формата на крака материя, която се отличава и със здравина. До момента не сме намерили по-добра материя за изработката на обувки, особено на дамски обувки с ток.

За обработката на кожата при направата на обувки се отнася същото, което се отнася и за подметката – трябва да бъде безупречна. Е, италианците са прочути и с това!


Форма и разположение на тока на обувките

Може да си свикнала да вървиш на много тънки и високи токове – тогава никой тип ток няма ди ти се опре, но много дами предпочитат по-широки токове на обувките си за по-голяма стабилност. Токовете във форма на конус също се смятат за стабилни и удобни. 

Височина на тока на обувките

Дамските обувки с ток от 3 до 9 сантиметра се смятат за най-удобни за вървене. Някои ортопеди съветват да не се носят обувки с ток по-малък от 3 см и дори препоръчват на дамите с плоско стъпало понякога да носят обувки на ток. Ние не знаем дали това е вярно, но определено представя обувките на висок ток в една различна, здравословна светлина.


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !