Маркови дамски обувки без връзки

Не ти ли се иска, когато пътуваш да можеш лесно да сваляш и слагаш обувките си без да развързваш връзки и да привличаш вниманието към себе си?

А може би обикновено бързаш за … навсякъде и имаш нужда от един чифт обувки под ръка, които да нахлузиш с едно движение, за да спестиш време?

В настроение си за изчистени обувки, които да не привличат излишно вниманието, но да изглеждат стилно?

Каквото и да е ежедневието ти един чифт обувки без връзки винаги ще намери място в гардероба ти и никога няма да ти бъде излишен.Защо да се довериш на VANITE Collection?

Защото ние ти предлагаме сигурна доставка с опция преглед и възможността лесно и безпроблемно да върнеш поръчаните от нас обувки без връзки, ако не отговарят на описанието си. Това означава, че ще можеш на спокойствие у дома да ги разгледаш и изпробваш. 

VANITE Collection е директен вносител на обувки и облекло от лицензирани складове за маркови дрехи на прочути модни къщи в Италия. Още повече ние внасяме ограничено бройки от всеки модел обувки без връзки, което означава, че ти ще бъдеш уникална с новите си обувки.

Ние работим единствено с най-реномираните модни къщи, които гарантират качествената изработка на всички обувки, тяхната издръжливост, стилен дизайн и че използваните материали за изработката им са с най-високо качество. 


При какви специални случай са особено подходящи обувките без връзки?

Ето в кои ситуации обувките без връзки ще ти улеснят живота значително:

Обувки без връзки за дами с проблеми с кръста

Без значение дали имаш хроничен проблем с кръста или с тазобедрените стави и ти е трудно да се навеждаш или моментно си се наранила и навеждането е болезнено и неприятно – един чифт обувки без връзки ще ти решат проблема с обуването.

Обувки без връзки за бременни

Много нашумяха онлайн клипчетата с бременни жени, на които им е трудно да се навеждат за да си вземат ключовете, нещо, което са изпуснали или да се обуят. Ако си била или си в момента бременна знаеш какво имаме предвид. Дали за теб самата или за добра приятелка или за сестра си купи обувки без връзки, за да улесниш излизанията максимално. 

Обувки без връзки за майки на бебета и малки деца

О.К. Може вече да си минала през бременността и физически да нямаш вече проблеми с навеждането, но обуването на обувки с връзки, докато бебето те чака в количката или малката/малкия разбойник препира неспокойно на вратата е истински ад.

От друга страна да имаш чифт обувки без връзки, които са удобни, се обуват бързо и лесно и същевременно изглеждат стилно ще те предпази от потенциални драми точнo преди излизане.

Обувки без връзки за шофьори

Ако шофираш често знаеш колко е неудобно и неприятно (да н споменаваме и опасно) да шофираш с обувки на висок ток или платформа. Разбира се можеш да си сложиш гуменки, маратонки или кецове докато шофираш и после да ги смениш, но ще загубиш от ценното си време връзвайки и развръзвайки връзки наведена под кормилото на колата, за да може никой да не те види в стилно и елегантно облекло, обута със спортни обувки. 

Вместо това просто вземи един чифт дамски обувки без връзки, които бързо и незабележимо ще сложиш в колата и свалиш преди да я напуснеш.


089 491 6959 - Обадете ни се сега !