Маркови ниски дамски обувки

Докато обувките на висок ток са прочуто желани от дамите, не можем да отречем, че колекцията обувки е недовършена без скромните ниски обувки.

А може би си от жените, които не обичат да носят високи обувки – в такъв случай е абсолютно задължително да притежаваш няколко ниски обувки с различни дизайни. Това са удобни обувки, които са подходящи почти за всеки случай – в офиса, на бизнес среща, за ежедневието и когато спортуваш. Без значение дали си по-скоро от типа жени, които предпочитат да носят ниски обувки, или обикновено си обута с токчета краката ти ще се зарадват на един нов чифт качествени и удобни маркови ниски обувки. Дай им заслужена почивка!Балерини 

Женствени, удобни, леки като перо – обувките балерини се чувстват по-скоро окато удължение на крака, отколкото като чуждо тяло. Балерините вероятно са първото изображение, което се появява в ума ни, когато заговорим за ниски дамски обувки. Те са класически и стилни. Техни фенове са прочути личности от миналото до сега – от Мари Антоанета, Бриджит Бардо, Одри Хепбърн до Алекса Чънг и Ема Стоун. 

Ниски обувки за работното място 

На работното място вероятно прекарваш 9-10 часа (включително обедната почивка и времето за транзит), което съставя повече от половината ти будно време. Така че е доста важно да се осигуриш, че краката ти няма да страдат и да отвличат вниманието ти от по-важни неща. И не, не е задължително да си обута с обувки на висок ток, за да бъдеш стилна в офиса или на бизнес среща –дизайнерите са помислили за теб и са създали ниски елегантни дамски обувки.

Маратонки и кецове 

Неглиже, спортни, готини и много удобни – не мисля, че има човек, който да не притежава поне един чифт маратонки или кецове. Добрата новина за нас – дамите е, че спортните обувки и най-вече кецовете навлезнаха стабилно на модния подиум и определено имат място в нашите гардероби 

Ниски боти или ботуши 

Първоначално, когато чуем за ниски боти или ботуши си мислим за зимни обувки, и наистина повечето са. Все пак има и летни ниски боти и ботуши, изработени от красиво перфорирани материи, като естествена или изкуствена кожа, дантела или друг текстил – те се появиха сред модните колекции преди няколко години, но все още са актуални.

Мокасини 

Мокасините са любими обувки както на жените, така и на мъжете. Всъщност мокасините първоначално са били мъжки обувки и в последствие са се появили дамски модели. Днес можеш да намериш различни дизайни дамски мокасини, с които да обогатиш колекцията си обувки. Това са един много удобен, лесен за обуване и стилен моден аксесоар. Те са подходящи както за ежедневен, така и за официален или бизнес тоалет. 

Дамски обувки тип Оксфорд

Това също като мокасините е модел обувки, първо въведен за господата и в последствие навлезнал и в дамската мода. Това са „интелигентни“ обувки, защото ти придават такава визия, но са интелигентни и защото са удобни, обикновено изработени от висококачествени материали, като естествена кожа и подходящи за официални тоалети. 

Ниски сандали 

Ниските сандали са част от летния гардероб на повечето дами, защото са леки и удобни, точно каквито трябва да бъдат дрехите и обувките за горещия летен сезон. Сандалите са чудесни ежедневни обувки, но не са особено подходящи за бизнес тоалети и официални събития. 

Ниски дамски обувки в телесен цвят

Името ясно описва типа обувка – това са обувки, които навлезнаха стабилно в модните колекции и в нашите гардероби. Лесно се комбинират с всякакво облекло и са подходящи както за ежедневието, така и за официални ситуации. Най-хубавото е, че те не се набиват на очи и са естествен завършек на тоалета ти, докато позволяват акцента да падне върху облеклото, бижуто или прическата ти. И не на последно място –това са обувки, които не излизат от мода.


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !