Маркови дамски кецове

Чудиш се с какви обувки да комбинираш новия си спортен тоалет?

Няма по-удобни, по-здрави и по-стилни дамски спортни обувки от кецовете.

Още повече можеш да избереш супер изчистен уни модел или да разчупиш ежедневието си с някой уникален цветен дизайн.Веднага щом поръчаш кецовете си ние ще ти ги изпратим със сигурна доставка и опция преглед.

Пазарувайки кецове онлайн ще имаш възможността да ги изпробваш в спокойствието на дома си, да се разходиш със тях достатъчно, за да усетиш как обгръщат крака ти и да прецениш удобството им.

Ако кецовете, които получиш не отговарят на описанието или не са подходящия размер можеш да ги върнеш лесно и бързо в 14-дневен срок. 

В колекцията обувки на VANITE Collection ще намериш само висококачествени дамски кецове, изработени от майстори обущари в прочути Италиански модни къщи. 

VANITE Collection е директен вносител на обувки, облекло и аксесоари от Италия и работим единствено с лицензирани складове за марково облекло


Повечето хора купуват кецове от всякакви магазини за обувки, но е много по-вероятно да намериш подходящите за теб кецове или в специализиран магазин (но те са рядкост дори в по-големите градове) или онлайн. В момента покупката на кецове онлайн е може би най-сигурният начин, тъй като ще можеш да ги изпробваш на спокойствие у дома си и да ги върнеш, ако не са ти достатъчно удобни. Освен това така ще избегнеш въпросителните погледи на продавачите и явното им разочарование, ако не харесаш кецове в техния магазин, след като вече си пробвал няколко модела.

Защо кецове, а не анатомични обувки?

От сравнително скоро се продават минималистични обувки или така наречените анатомични обувки. Въпреки че те са много леки, гъвкави и прилепват плътно по крака, проучванията показват, че всъщност класическите маратонки и кецове поддържат стъпалото много по-добре, отколкото този тип обувки. 

Преди да купиш кецове анализирай походката си

Производителите на кецове предлагат дамски кецове за всякакъв тип походки. Ако когато вървиш тежестта на тялото ти пада върху вътрешната страна на стъпалата ти или глезените ти се извиват навътре стабилизиращи или контролиращи движението кецове може да ти бъдат най-удобни. Или ако обратно – тежестта на тялото ти пада на външната част на стъпалата ти или глезените ти се извиват навън кецове с омекотяваща стелка, която амортисира ще бъдат най-подходящи за теб. 

Избери кецове, които са точния размер

Едно от най-важните правила при покупка на кецове е, че размера трябва да е точен. Неправилният размер може да ти причини дискомфорт, болка в стъпалата и дори в ставите. Също така неподходящия размер може да анулира ефекта на анатомичните стелки. Краката на повечето дами се подуват към края на деня, така че пробвай кецовете си тогава. И не забравяй да сложиш толкова дебели чорапи, колкото по принцип носиш с кецове. Кецовете от естествена кожа е добре да се чувстват една идея по-тесни, защото се отпускат с времето.  

Не само обуй кецовете, но и побягай с тях

Покупката на спортни обувки е безсмислена, ако когато ги пробваш, само се видиш в огледалото. Походи с тях, даже може да направиш едно кръгче на помещението с лек бяг, за да почувстваш наистина доколко подхождат на стъпалото ти. Това е още една причина да пазаруваш кецове онлайн – можеш да ги изпробваш вкъщи или във фитнеса на бягащата пътека. 

Не се нахвърляй на ортопедични стелки за кецове

Ако краката ти често се уморяват и се чувстваш дискомфортно след дълга разходка или джогинг може да се замислиш за ортопедични стелки. Не всички ортопедични стелки, обаче ще подхождат на стъпалото ти, а ортезите (специално изработени по твоето стъпало твърди стелки) са доста скъпа инвестиция и може да ти бъдат още по-неудобни, защото намаляват амортисацията на кецовете ти. 


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !