Маркови дамски гащеризони

VANITE Collection ти представя стилните и удобни гащеризони, изработени в ателиетата на прочути италиански модни къщи.

Увери се сама в невероятното качество на дамските ни гащеризони, на останалото ни облекло, обувки и аксесоари.Гащеризоните влизат и излизат от мода, бидейки в собствена неповторима категория облекло. Дамските гащеризони са удобни, спортни или спортно-елегантни облекла, подходящи за всяка жена.Облечена с гащеризон няма да е нужно да хабиш време, за да избереш най-доброто съчетание между горна и долна дреха и още повече не рискуваш да не уцелиш перфектното съчетание.Дамските гащеризони могат да се облекат с всякакви обувки – ниски, високи, сандали, кецове, на платформа или с ток.

По какъв начин ти гарантираме качеството и произхода на дамските ни гащеризони? VANITE Collection работи единствено с лицензирани складове за маркови дрехи в Италия и е директен вносител.И за да се убедиш сама в това ти предоставяме възможността да върнеш безпроблемно закупения от нас гащеризон в 14-дневен срок от получаване на артикула.

Работим единствено със спедитори, доказали се на българския пазар като коректни. Веднъж щом завършиш поръчката си ние ще ти я изпратим веднага и ти ще я получиш за нула време.Винаги можеш да се възползваш от опцията проверка на пратката.

Нима се съмняваш, че прочутите модни къщи в Италия работят единствено с най-добрите дизайнери, кроячи и шивачи? Със сигурност не е нужно да ти казваме, че съществува значителна разлика в качеството на изработка на дреха скроена и ушита от непрофесионалисти в която и да е страна и дреха, чиито модел, кройка и шевове са майсторски изработени от експерти в областта и то в международната столица на модата.

100% памук, но какъв памук! Едно е дрехата да бъде изработена от застоял с десетилетия по складове и пътувал в стари и влажни кораби памук и съвсем друго да бъде майсторски изваяна от най-добрия памук в света (италианския).Същото се отнася и за вискозата, полиестера и смесените материи. Дори да пише едно и също на два етикета качеството на платовете, с които се изработват марковите гащеризони е несравнимо по-високо, от това на преобладаващото на българския пазар облекло.

Сега, вече уверена в произхода и качеството на марковите ни дамски гащеризони може би се чудиш можеш ли да си ги позволиш? ДА! В колекцията облекло на VANITE Collection ще откриеш маркови дамски гащеризони на сензационни цени. Можем да си позволим да ти отправим такава оферта, защото сме директни доставчици и най-вече защото искаме да те направим щастлива.

Абонирай се за нашия имейл бюлетин и последвай фейсбук страницата ни, за да бъдеш винаги информирана относно актуалните ни оферти и промоции.Стараем се всяка седмица да те зарадваме с нова неустоима оферта на актуални модели дамски и мъжко облекло, обувки, дамски чанти и портфейли и аксесоари.

Ако и за теб, както за нас модата и марковото облекло са начин на живот ще се радваме да посетиш нашия БЛОГ, за да поговорим за красота, последните модни влияния и стилно облекло.

089 491 6959 - Обадете ни се сега !