Маркови мъжки часовници

Мъжкия часовник е един класически и изискан аксесоар, който е част от визията на повечето господа.


Мислиш си, че инвестицията в марков мъжки часовник не е за теб?


Противно на очакванията на много от нас, марковите мъжки часовници са на много приемливи и достъпни цени, а за разлика от повечето артикули от мъжкото облекло, часовника е на практика вечен – особено ако е изработен безупречно.


И да, разбира се, че марковите мъжки часовници, които ние ти предоставяме отговарят на най-високите стандарти на изработка. Още повече това са най-актуалните модели мъжки часовници на пазара.


Въпроса е не дали да си купиш мъжки часовник (или да подариш) а какъв?

За много от нас избора на мъжкичасовник може да бъде доста труден.

Това се отнася с още по-голяма сила, акоизбиращ часовник за подарък. Съществуват толкова много производители и стиловемъжки часовници, че чак е главозамайващо.

Ето защо сме ти подготвили еднопросто и кратко ръководство за избор на правилния за теб мъжки часовник, койтода отразява твоят личен стил и индивидуалност.

Ако това ще бъде първият ти марков мъжки часовник е най-добре да заложиш на класически, евъргрийн дизайн. А ако търсиш часовник, с който да попълниш колекцията си можеш да се насочиш към минималистичен дизайн, който ще подхожда на всякакво облекло. И двата дизайна мъжки часовници – класически и минималистичен – ще подхождат на всякакви типове облекло. Тези модели часовници са подходящи и за всякакви ситуации – от обикновена среща в кварталното кафене, до високопарна бизнес среща, като винаги ще те накарат да изглеждаш изискан.


Определено класическия или минималистичен дизайн е най-добрият избор за теб, ако не си готов да инвестираш в няколко мъжки часовника, подхождащи на определени облекла и ситуации.

Когато се ориентираш измежду разнообразните размери мъжки часовници трябва да имаш предвид един главен аспект: пропорцията. Един пропорционално балансиран мъжки часовник ще те комплиментира чудесно, докато твърде малък или твърде обемен часовник в сравнение с китката ти ще изглежда странно и не на място.

Очевидно, ако си мъж тежащ на мястото си и със завиден ръст, подходящия за теб часовник е също с прилични размери, докато един малък часовник ще се губи на мъжествената ти китка.  

От друга страна, ако размерите ти не клонят към горната граница на ръст и тегло, и особено ако китките ти са по-нежни избери си часовник в унисон с умерено малък дисплей.

Очевидно избора на марков мъжки часовник е много индивидуален, според външния ти вид и предпочитания, но ако трябва да споделим насочващо правило, то това е големината на часовника ти да бъде между 34 и 50 милиметра.

Има различни видове задвижване на часовниците, но общо казано две са главните категории – механични и кварцови.

Най-лесния начин да разбереш дали един часовник се задвижва с механичен или кварцов механизъм е като наблюдаваш внимателни секундарната стрелка. Стрелките на механичните часовници се движат гладко и бързо. Това е причината повечето маркови часовници да се задвижват от механични или автоматични механизми.

Обратно на механичните, стрелките на кварцовите часовници се задвижват и спират на всяка секунда: тик-так.
И двата типа задвижване са качествени и избора е единствено въпрос на вкус.

Предлагат се всякакви марки часовници – от евтини пластмасови имитации до недостъпно скъпи, инкрустирани с диаманти уникати. Един качествен марков часовник, който да комплиментиран облеклото ти и да изрази личността ти не трябва да натежава на бюджета ти.

Разгледай нашите маркови часовници и ще се увериш, че високото качество и безупречния стил идват на достъпна цена.

0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !