Маркови дамски чанти

Дамските чанти никога не са достатъчни и никога не могат да бъдат твърде много. Съществуват толкова много ситуации и тоалети, които се нуждаят от подходящата чанта.

В онлайн магазина на VANITE Collection ще намериш гарантирано висококачествени дамски чанти, директен внос от Италия.Ако си от дамите, които притежават поне няколко дамски чанти (повечето от нас влизат в това число), най-вероятно си наясно, че има различни видове дамски чанти. Ние сме ти подготвили списък с дамските чанти, които всяка жена трябва да притежава. Присъстват ли в твоя гардероб или все още попълваш колекцията? 

Ежедневна дамска чанта за рамо

Ежедневна дамска чанта за рамо вероятно е най-функционалния модел от всички дамски чанти. Този тип чанти, ти дават възможността да имаш по нещо за всеки тоалет. Това са дамски чанти с универсален дизайн и са подходящи почти за всяко събитие, а в допълнение са и достатъчно големи да поберат всички твои принадлежности, без да е нужно да се чудиш какво да оставиш вкъщи. 

Дамска чанта тип сачел

Дамските чанти тип сачел са перфектни за работещите и бизнес дами – перфектната комбинация между ежедневна чанта, бизнес чанта и чанта за лаптоп. Така няма да е нужно да носиш две чанти – една дамска и една за лаптопа си. За дамските чанти тип сачел е по-важно отколкото за всяка друга чанта да са висококачествени и добре изработени, защото те не само представляват твоята бизнес визитка, но е нужно да издържат и на по-тежък товар.  

Дамска чанта с дръжка през рамото

Дамските чанти с дръжка през рамото са може би най-удобните от всички. Понякога излизат от стил, но ако се включват в твоята модна визия, винаги можеш да намериш тоалет, с който чантата ти през рамо да изпъква. Още повече, такива чанти се предлагат със спортен или ежедневен дизайн и във всякакви размери, цветове и материи, което ги прави един не само удобен но и универсален аксесоар! 

Ватирана кожена дамска чанта 

Това са класически елегантни дамски чанти, чийто дизайн включва декоративни шевове върху ватираната кожа. Обикновено се изработват от висококачествена естествена кожа и са дамски чанти от висок клас. Включени в колекциите на Chanel, Prada, и Hermes, с такава чанти ще бъдеш супер елегантна, без да губиш индивидуалността си.  

Дамска чанта тип клъч

Дамската чанта тип клъч е семпла, стилна, елегантна и изтънчена. Няма как да сложиш голяма дамска чанта, когато си облечена за парти, коктейл или официална вечеря, но пък клъч чантата ще си ходи както на малката ти черна пола, така и на балната ти рокля. Единствения недостатък на клъч чантата е, че няма до побере всичко, което си свикнала да носиш, но пък за какво е кавалера тогава?

Малка декоративна дамска чанта 

Малката декоративна чанта е много подобна на клъч чантата, но е още по-бляскава, заради инкрустираните по нея цветни камъчета, скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли  и др. Това е дамска чанта, изразяваща твоята индивидуалност и стил и подходяща за супер специални случаи. С такава чанта ще се чувстваш като принцеса.

Мека дамска чанта 

Меката дамска чанта е ежедневната чанта на всяка дама – тя е голяма, слага се удобно на рамото и побира всичко, което искаш да вземеш със себе си. Това е чанта-любимка на майките, които имат нужда да поберат и всичко нужно за малките си слънца. Съчетава се лесно със спортно и ежедневно облекло и подхожда както на съчетанието дънки с тениска, така и на тоалет с рокля или пола. 

Пазарска чанта 

Без значение дали буквално си тръгнала на пазар или на ваканция на морето, изобщо няма да ти бъде излишно да притежаваш една пазарска чанта. Тя ще ти предостави възможността да пазаруваш или да се печеш на плажа със стил. Освен това е значително по-удобно да носиш покупките си в пазарска чанта, отколкото в разрязващите пръстите найлонови торбички. Обикновено пазарските чанти са изработени от слама или юта и са доста издръжливи. 

А на теб кой тип чанта ти е най-любим?


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !