Италиански маркови дамски блузи с дълги ръкави

VANITE Collection ти предоставя оригинални италиански маркови дамски блузи с дълги ръкави и суитчъри с гарантирано качество.

Удобните и стилни блузи и суитчъри ще те държат топла и модна през студените дни.Веднага щом докоснеш новата си блуза с дълги и къси ръкави ще почувствашкачеството на плата и изработката. 

Качествени платове

Без значение дали избраната от теб блуза е съставена от 100% памук, комбинация от памук и еластан или от памук и полиестер или вискоза, невероятното качество на плата ще си проличи веднага. 

Известните модни къщи, чиито продукти ти предлагаме, работят единствено с висококачествен памук, издържал най-стриктните инспекции.

Качествена изработка

От качествени конци до специални шевове – марковите блузи с дълъги и къси ръкав се отличават с изключително майсторска изработка. 

Определено начина за поставяне на шевове, подгъване на плата и подсилване на дрехата не е за подценяване. 

Директен внос

Защо начина на внасяне на блузите е от значение? 

Ако блузите не се внасят директно съществува риск те да се застояват по влажни и нечисти складове, да пътуват с месеци по стари и зле поддържани кораби и в крайна сметка добрата изработка и качествените платове да бъдат разрушени чрез метода на складиране и доставка.

VANITE Collection е директен вносител на маркови дамски блузи от Италия.

Зареждайки директно от производителя, VANITE Collection, елиминира рисковете от захабяване и износване на стоката, по време на преноса. По този начин, ние от  VANITE Collection, предоставяме на нашите клиенти, възможността да се радват на покупките си максимално дълго. Сравнете сами и ще се убедите в разликата! 

Сертифицирани складове

Всичко, което споменахме за значението на доставката се отнася и до складирането. Важно е складовете за дрехи да бъдат чисти, сухи и да отговарят на всички европейски и международни стандарти.

VANITE Collection работи единствено със сертифицирани складове в Италия за марково облекло.

Бърза и коректна доставка

Нашия склад в България също отговаря на всички стандарти за складиране на облекло. Нещо повече ние винаги сме на крачка разстояние за да ти изпратим блузата. 

Всички поръчки от VANITE Collection се изпращат чрез реномирани куриерски фирми с опция преглед.


За да бъдем сигурни, че ти ще останеш удовлетворена и да премахнем от уравнението на купуването на дрехи онлайн несигурността ние ти предоставяме възможността да върнеш безпроблемно блузата с дълги или къси ръкави, която си поръчала в срок от 14 работни дни, в случай на несъответствие.

Винаги ще можеш да се възползваш от периодичните разпродажби на марково облекло на VANITE Collection, които ще те предизвикат с ниските си цени да купиш не само една блуза с дълги или къси ръкави. Гаранцията за качество остава неотменно за всички артикули на VANITE Collection.

Освен от периодичните ни разпродажби ще можеш да се възползваш и от ежеседмичните ни намаления на избрани артикули и подаръци. 

Следи имейл бюлетина ни за промоции и ще можеш да се облечеш от глава до пети за есента с нова блуза с дълги или къси ръкави, панталон или дънки, спортно-елегантно сако или яке. Добави и едни кецове или ниски обувки, а ние ще добавим нещо, което да допринесе за безупречната ти визия.


0899 92 16 44 - Обадете ни се сега !